Lo que las plantas saben

Lo que las plantas saben

Des de Borngardening ens arriba una recomanació en la línea dels treballs de Stefano Mancuso: “Lo que las plantas saben”, un estudi dels sentits al regne vegetal, per en Daniel Chamovitz, el Director del Centre Manna per la Biociencia de les Plantes de la Universitat de Tel Aviv, publicat al 2019.

“… T’has preguntat mai el que les plantes al teu voltant son capaces de sentir ? Aquest llibre captivant, del reconegut biòleg Daniel Chamovitz ens explica com les plantes experimenten el món a través dels sentits : el que poden veure, el que poden olorar, tastar, sentir i fins i tot, recordar. Segons Chamovitz les plantes saben si portes una samarreta de color blau o vermell!!
És un llibre per tothom interessat en el món vegetal, per entendre millor la ciència i l’espai que compartim amb les sorprenents i increïbles companyes verdes.

🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿

Have you ever wondered what the plants around you are able to sense?
In this amazing book, the renowned biologist Daniel Chamovitz tells us how plants experience the world through their senses. He deals with touch, sound, smell, sight & even memory. According to Chamovitz, certain plants are capable of sensing whether you’re wearing a red or a blue shirt!
It’s a must read for anyone interested in the plant world, as a means to understand the science of plants and the world we share with our incredible green companions. …”

Feu-nos arribar les vostres consultes o recomanacions directament a 3PeusdeGat o bé a Borngardening

Deixa un comentari