First Kiss

‘First Kiss’, va ser un bonic curtmetratge que captava el primer petó entre una sèrie de desconeguts totals

Es tracta d’un curtmetratge en blanc i negre de la creadora Tatia Pilieva, amb l’ajut de la marca de roba per a dona Wren de Los Angeles, sobre el primer petó entre una sèrie de desconeguts. En total, es van filmar 20 desconeguts besant a una altra persona (que no coneixien) per primera vegada. El curtmetratge, amb música de Soko (que també surt al vídeo), es va fer en el marc de la setmana de la moda de Wren’s Fall 2014.

En vídeo es va fer viral, va donar origen a infinitat de imitacions i parodies i  amb els temps, donades les circumstàncies, potser ha acabat essent més transgressor encara ara que llavors al 2014 quan es va estrenar.

La gràcia però, està en com va anar tot i el ressò que en res va prendre el vídeo. El vídeo va assolir en quatre dies 42 milions de visualitzacions, (en comparació, l’aparició del president Obama al popular programa de comèdia en línia “Between Two Ferns”, publicat aquella setmana tenia aproximadament un terç del trànsit), i a 1 de Desembre del 2014 portava 156 milions de visualitzacions.

Davant la polèmica inicial per l’impacte, Melissa Coker, de 35 anys, fundadora i directora creativa de l’empresa de roba Wren, va dir que no hi havia cap intenció d’ocultar la participació de la seva empresa. El vídeo mostra “Wren presents” al principi i també menciona la companyia als crèdits. “No hi havia cap intenció  que fos un secret”.

El segell, amb seu a Los Angeles, comptava amb quatre empleats, inclosa la Sra. Coker. El pressupost del vídeo era d’uns 1.300 dòlars, (els diners destinats a l’estudi, la factura de cangur d’un editor de vídeo, i el dinar, va dir Pilieva). Els desconeguts que es besen són amics de la senyora Coker i de la senyora Pilieva. Molts són músics o models. Tots ells treballaven gratis. La historia detallada Aquí

No us perdeu el ressò que va tenir tot plegat a la premsa ni el vídeo :

Deixa un comentari