El llibre de les plantes silvestres comestibles

plantes silvestres comestibles 2

“El llibre de les plantes silvestres comestibles” una col·lecció elaborada i autoeditada pel Col·lectiu Eixarcolant. Es tracta d’una col·lecció de 10 volums, dels que ja s’ha editat els dos primers, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim rigor científic, informació sobre com podem identificar, recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comestibles que trobem arreu del Catalunya.

Cada volum inclou 22 espècies de plantes, al primer volum tenim: All rosa, Blet negre, Api cavallard , Blet blanc, Enciam de tronc, Ravenissa blanca, Rúcula silvestre, Fonoll, Bàbol, Malva, Escombrera, Rosella, Corn de cérvol, Plantatge, Verdolaga, Creixen, Esbarzer, Romàs, Pimpinella, Colitx, Lletsó i Ortiga.

I al segon Cirera de pastor, Salat blanc, Bleda silvestre, Borraina, Calèndula, Regalèssia, Cuscullera , Ginebró, Cosconilla, Gratacul, Romaní, Sàlvia, Sajolida, Cardellet , Mostassa, Dent de lleó i Yuca.

Podeu descarregar el book dels llibres Aquí. Més llibres sobre natura, botànica temes relacionats a la secció Altres “Llibres Verds” a la secció de 3peusdegat.

Eixarcolant

Deixa un comentari